Concursuri
|
|
Vladovic | Date: Monday, 2008-07-07, 4:20 AM | Message # 31 |
 Generalissimo
Group: Administrators
Status: Offline
| si ink ceva ... tre stabilita o ora anume...cand e mai multa lume in guilda!!!
<<<Using the PALADIN Power>>>
|
|
| |
snakey | Date: Monday, 2008-07-07, 10:48 AM | Message # 32 |
 Private
Group: Users
| sper k nu e niciunu 39 :-s..a si...tankomat sar putea sa lucreze....nush dk are tp sa intre..spaga lui..ies eu pe 3:)))) Added (2008-07-07, 4:27 Am) --------------------------------------------- nah..mai vdm noi pana maine.... Added (2008-07-07, 10:48 Am) --------------------------------------------- deci?...io intru sa mai fac lvl..dk aveti ceva de anuntat spuneti si in joc....ceau
description: sholyk_007 ...add meeeee
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Monday, 2008-07-07, 6:39 PM | Message # 33 |
 Sergeant
Group: Checked
| am observat k Gurubashi nu merge si de aceea am fost in arena din Nagrand si acolo merge..deci acolo vor avea loc duelurile
Thexpert-lvl70druid Petrainer-lvling
|
|
| |
Arianu | Date: Monday, 2008-07-07, 9:59 PM | Message # 34 |
 Private
| imi cer scuze ca lipsesc zilele astea putin din joc dar sunt plecat la timisoara cu scoala...sa rezolv incheierea anului klumea.sper sa ajung marti acasa seara.merci de intelegere. Cu respect Arianu
Hunter rulezzzz!!!
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Tuesday, 2008-07-08, 9:37 AM | Message # 35 |
 Sergeant
| stai fara grija ari...cum sa nu intzelegem noi pe hunterul nostru cu arc legendar:)) M-a sfatuit Caesar sa se fixeze o anumita ora la care sa fie eventul k sa incercam sa tzinem toate duelurile in 1-3 zile...eu nuj ce ora sa pun asa k datzi-va voi cu parerea pe aici...asa k crek de sapt viitoare ii dam drumu' de pe 14..mai vedem noi...
|
|
| |
Jaruuk | Date: Thursday, 2008-07-10, 9:12 AM | Message # 36 |
Private
| Eu sunt disponibil in fiecare zi, seara pana la 22:00...asa ca dupa mine puteti incepe eventul in ce zi vreti.
Reflective shield: mirror mirror on the wall/who's got the less survivability of them all?
|
|
| |
Kelsiris | Date: Thursday, 2008-07-10, 1:02 PM | Message # 37 |
 Private
| deci am fost cu Thexpert aseara in nagrand si nu merge arena
Fuck the Police!!!
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Thursday, 2008-07-10, 2:20 PM | Message # 38 |
 Sergeant
| da..am fost si cu arianu azi si nu merge..dak nu se repara duelul sau arenele pana duminica am sa da goldul inapoi si poate cu alta ocazie de acuma
|
|
| |
Vladovic | Date: Friday, 2008-07-11, 0:07 AM | Message # 39 |
 Generalissimo
| cica merg duelurile !!!
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Friday, 2008-07-11, 1:49 PM | Message # 40 |
 Sergeant
| eventul s-a suspendat..am sa returnez goldul...
|
|
| |
Jaruuk | Date: Friday, 2008-07-11, 3:04 PM | Message # 41 |
Private
| lasa goldu si premiile la tine, ca nu cred ca are nevoie cineva urgent de ele. Poate repara duelurile intr-un final.
Reflective shield: mirror mirror on the wall/who's got the less survivability of them all?
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Saturday, 2008-07-12, 11:13 AM | Message # 42 |
 Sergeant
| prea tarziu:)))
|
|
| |
Vladovic | Date: Saturday, 2008-07-12, 11:20 AM | Message # 43 |
 Generalissimo
| Lasa ma ca pana la urma tot facem si asta ... !!Eu unu cu fratimiu ne bagam
|
|
| |
MrAlyn07 | Date: Saturday, 2008-07-12, 11:26 AM | Message # 44 |
 Sergeant
| da merg duelurile da trebuie sa mori inainte...asa k dak vreti se mai tzine dak vreti da fara premii...cine vrea participa cine nu treaba lui
|
|
| |
Caesar | Date: Saturday, 2008-07-12, 1:30 PM | Message # 45 |
 Private
| Eventul o sa incercam sa il tinem incepand cu 14.07.2008 pana in 16.07.2008. Premiul cel mare pt castigatori si participanti va fi respectul celorlalti si distractie. Se pare ca arena din Nagrand merge, s-ar putea sa mearga si duelul i alte locuri daca mori prima data, dupa cateva teste se va decide daca va avea loc in Nagrand sau in alt loc. Decizia va fi comunicata pe forum. Cine vrea sa se inscrie sa inscrie din nou sa zica aici...Va reamintesc ca este fara premii, astfel se va vedea cui ii pasa de guild si mai ales de cei din guild. Ora de incepere va fi probabil seara de pe la 4-6. Cand va inscrieti sa ziceti si cand ati putea in aceste 3 zile sa fiti online si de la ce ora pentru ca sa putem modifica data sau ora sa fie toti prezenti. Sper sa putem face intr-o singura zi :)
|
|
| |