Thursday, 2024-11-28, 9:36 PM

Main
Registration
Login
Legiunea Welcome Guest | RSS  
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Concursuri
MrAlyn07Date: Saturday, 2008-07-12, 3:33 PM | Message # 46
Sergeant
Group: Checked
Status: Offline
nu ii corect!!! eu vreu premii tongue tongue happy happy ...sunt de acord cu caesar...da sunt sigur k nu se vor inscrie mai mult de 5-7 oameni k multi is cacanari:))

Thexpert-lvl70druid
Petrainer-lvling

snakeyDate: Saturday, 2008-07-12, 8:09 PM | Message # 47
Private
Group: Users
se inscrie SNAKEY...dale draq de premii...tre sa ne dixtram si noi nu?! smile ...io pot in fiec zi...acu nush ora xD...intervalele de ore la care sunt online sunt km urm:9-14,17-20,23-x ..mai apare o mica marja de eroare cu cateva zeci de minute,da' ma rog...cam pe la orele astea sunt online

description: sholyk_007 ...add meeeee

CaesarDate: Sunday, 2008-07-13, 2:41 PM | Message # 48
Private
Bun deci suntem 3 oameni pana acum....Se pare ca lumea nu prea vrea event. Asta este, sa faca raiduri, instante, questuri si levele pana nu mai pot...
Asta inseamna ca eventul e anulat...................................

VladovicDate: Sunday, 2008-07-13, 3:34 PM | Message # 49
Generalissimo
Group: Administrators
Quote (Caesar)
Eventul o sa incercam sa il tinem incepand cu 14.07.2008 pana in 16.07.2008. Premiul cel mare pt castigatori si participanti va fi respectul celorlalti si distractie.
Se pare ca arena din Nagrand merge, s-ar putea sa mearga si duelul i alte locuri daca mori prima data, dupa cateva teste se va decide daca va avea loc in Nagrand sau in alt loc. Decizia va fi comunicata pe forum.
Cine vrea sa se inscrie sa inscrie din nou sa zica aici...Va reamintesc ca este fara premii, astfel se va vedea cui ii pasa de guild si mai ales de cei din guild.
Ora de incepere va fi probabil seara de pe la 4-6.
Cand va inscrieti sa ziceti si cand ati putea in aceste 3 zile sa fiti online si de la ce ora pentru ca sa putem modifica data sau ora sa fie toti prezenti. Sper sa putem face intr-o singura zi :)

Sti ca eu ma bag .... smile !!!! Vladovic 60-69 !!!

<<<Using the PALADIN Power>>>

VladovicDate: Sunday, 2008-07-13, 3:35 PM | Message # 50
Generalissimo
Si cred ca multi nusj ca nu intra pe forum... tre sa le zicem pe guild

MrAlyn07Date: Sunday, 2008-07-13, 6:00 PM | Message # 51
Sergeant
lol mah caesar..eu m-am chinuit cu premii cu tot sa strang 15 oameni in 2 sapt si u vrei sa ii strangi in 2 zile???..nu vezi k astia intra pe forum odata la 3 saptamani si atunci numa dak tot ii bati la cap de voie buna nicicum..asta e un dezavantaj a unei guilde numa de romani..toti stim cum e romanul..dak nu castiga nimic din ceva si nu primeste tot ca in povestea aia cu lenesul cu posmagii moi fara sa faca nimic nu il intereseaza....in guild sunt 10 oameni pe care te potzi baza in rest sunt numa de umplutura care atata stiu sa ceara fara sa dea nimic inapoi..eu intzeleg ca o fi de lvl mic da eu cand am crescut fara sa ma milogesc la altii pt gold, runnuri in instante si alte chestii...ce rost are sa mergi la lvl 20 in deadmines cu unu de 70...asa se nasc noobii care ajung la lvl 70 si nu au batut in boss pana atunci..in fine am cam deviat de la subiect da asta e adevarul....eu oricum ma bag dak o sa fiu online k de luni incep munca si nuj cand am sa mai fiu online...

Thexpert-lvl70druid
Petrainer-lvling

VladovicDate: Monday, 2008-07-14, 2:52 AM | Message # 52
Generalissimo
Merg duelurile....au upgradat astia sv si acum merg da pana acu da mult mai multe disconecturi si are si lag.... sper ca reintra in normal ...

MrAlyn07Date: Monday, 2008-07-14, 4:36 PM | Message # 53
Sergeant
da merg..eventu se poate tzine...dar eu nu mai pot da premii..eventual numa in gold..da e cam najpa k am inceput munca si is obosit rau si nu prea am chef de jucat...oricum dak se va tzine "count me in" biggrin

Thexpert-lvl70druid
Petrainer-lvling

Search:

Copyright MyCorp © 2024Website builderuCoz